Forum Olberg Tanya Strona Gwna Olberg Tanya
Tanya Olberg

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Agaczech, wiadomo juz cos u Ciebie?
Id do strony 1, 2, 3 ... 225, 226, 227  Nastpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Gwna -> riecredgana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 19:30    Temat postu: Agaczech, wiadomo juz cos u Ciebie? Odpowiedz z cytatem

Witam.
sflaczejesz.podlasie.pl
nie chce mi się specjalnie jeść, chociaż ssanie w żołądku czuję nie powiem, i głowa tak dziwnie ale to nie ból, sama nie wiem, no dziwnie, dziewczyny położe się dzisiaj wcześnie spać bo jutro muszę rano wstać wczesniej i coś zrobić nieprzyjemnego, Pozdrawiam
w poniedziałek na badania prenatalne idę, za tydzień wizyta u gina, dzisiaj endokrynolog, w przerwach na wymioty po lekarzach latam.
wiec sie nie dziw , ze nie dochodze
Ale spoglądam na swoj brzucho i mówię sobie,masz być płaski, spadaj oponko
Przecież to totalna kompromitacja...
Operacja prywatna kosztuje koło 20 tyś zł.

Wolałabym aby zamiast tych pań były tam dzieci i osoby po cieżkich przeżyciach którym takie operacje dały by sens dalszego życia no cóż takie osoby musza dawac dalej ogłoszenia w internecie i prasie że potrzebują na to pieniędzy..................a to jest przykre i poniżające dla tych własnie osób. sfora.pulawy.pl Oderałam wyniki ciazy brak a dziś 46dzień cyklu mam już tego dość jedyny plus prolaktyna się unormowała
co do trwałej prostującej to pytałam kiedyś w salonie ale najpierw dowiedziałam się że ona niszczy włoski tak samo jak zwykła trwała więc już o cenę nie pytałam ... ryby i owoce morza Moja ma na dole tylko dwie jedynki,na górze zaś dwie jedynki i dwie dwójki, a teraz czwórka wychodzi(wydawało mi się na początku, że to trójka). Ta wiosna jest inna Po tak długiej i ostrej zimie. włosy kecone są suuuper ale mają też czasem swoje złe strony..;P pozdrawiam wszystkich kędziorków;P!!!! serwowanie.waw.pl
Polecam salon Jean Luis David w Bonarce fryzjerka Pani Dorota Kurdziel jest super naprawdę warto. lat-bardzo ciekawa jestem....zawsze spotykalam sie z bulimia u mlodszych kobiet , a widze, ze niektore z was maja malenstwa takie eksperymenty koncza sie tragicznie jesli nie macie mocnych i grubych wlosow. Kamuś, oj nie wiem czy rozsądnym był tak szybki powrót do pracy... racja,koperek dodaje jej smaku Można też odwołać się do naturalnych sposobów wynalezione przez brytyjskiego lekarza w latach 30tych ekstrakty dr. Jestem z krakowa, więc jeśli ktoś chciałby skorzystać z moich usług, lub nawe się doradzić, bardzo prosze pisać.
nulka333.....napewno będziesz szczęśliwa,na wszystko potrzeba czasu,napewno co moge Tobie doradzić to to dbaj o siebie nie denerwuj się i nie płacz ...nie patrz na niego !
PLZ!!!!
Jutro podpisuje umowe wiec chyba mozna juz gratulowac Ale zaczynam dopiero po Swietach bo za kilka dni wyjezdzamy ro rodziny mojego chlopaka na poludnie.
Gościu najlepiej zadzwonic do szpitala w którym masz mieć operację i zapytac czy w takiej sytuacji operacja moze być wykonana w zaplanowanym terminie czy trzeba to przesunąć.
tylko nie wiem jak i czym ją zrobić??
we wrocławiu jest tylko 5).
sniadanie:
Ja mialam przed glodowkami przez kilka lat problemy z kolanem.Bolalo mnie ,ale nie zawsze ,czasem byly dluzsze przerwy czasem krotsze,po kilku latach bole byly tez okresowe tylko ich ciaglosc bardzo wzrosla i bylo tak ,ze przez miesiac kulalam,nie moglam bez bolu zrobic kroku.Pierwsze pobolewania zaczely sie dawno ,jeszcze w szkole podstawowej.Takze to byl szmat czasu.
co to takiego ta fizelina /?
Jedynym naszym celem w tym momencie jest dzieciatko!!

ze he?
sfaleryty.mragowo.pl
niech walczy z ta nadwaga...a nie się z nia godzi monaco
w aerozolu najwiekszy pojemnik
Witam!
witam .
w kilku miejscach dent niedelikatnie zahaczyła o moją odsłoniętą szyjkę (boże, co za ból!), kilka razy o dziąsło.
Z TEJ SERII UŻYWAM PRAKTYCZNIE WSZYSTKIEGO CZEGO SIĘ DA...
Frostak - dzięki
Przepraszam!
Nie rozumiem tak do konca pytania?
Jeśli ktoś uzyskał unieważnienie to może mi cokolwiek podpowie.
Hm, Twoja sprawa...

Spójrzcie sobie sami na nią. setnie.waw.pl bo polip jest podobno strasznie duzy...
Ja dokladie rok temu mialam usuniety kawalek paznokcia duzego palca u nogi od wew strony, tak pionowo w dol, szerokosci okolo 2 mm, i do tego jeszcze robione bylo to lyzeczkowanie ( tak sie to cyba nazywa jakos), wyczyszczone dokladnie przy miazdze i wypalone jakims specjalnym roztworem. A co robisz weWloszech? moje mycie wyglada zwykle tak: chyba pomogłam. Mutantex, masz 100% racji, mi te działania przyczyniły się do rozwodu z jego winy. sfalcowal.lubin.pl
hey dziewczyny- widzę, że powstało kolejne forum tematyczne związane z prolaktyną Wygladal zupelnie inaczej niz na zdjeciu powyzej. Endzi - jak przeczytałam Twój post to się przeraziłam - całe szczęście że to tylko migrena z aurą, bo brzmiało jak SM. Róznimy się tym, że jedni potrzebują wiecej czasu drudzy mniej i nie możemy na to wpłynąć.. ale wiesz, jest takie stare przysłowie... . luteina jest lekiem na podtrzymanie ciąży jeżeli jednak długo nie ma okresu bierze się ją przez jakiś czas i liczy na to, że po odstawieniu nastapi gwałtowny spadek proggesteronu i po2-3 dniach pojawi się miesiączka
A czy Nowy Rok przywitaliście razem ?????
Jedno i drugie leczy się u endykronologa.
pozdrawiam
dajcie szansę nawet cichym myszkom, bo one zrobią fryzurę o niebo lepiej, niż te tzw gwiazdy.
i to dwa razy?
Pozdrawiam, apeluje do zdrowego rozsadku.
Mona007 - jak ja chciałabym ważyć tyle co Ty..........
niewiele

Nie wolno ich ruszać, a największym nieporozumieniem jest ich usuwanie przez chirurgów.
serwowaliscie.waw.pl
Nie jestem fanką łykania jakiejkolwiek chemii i tabletek- łykałam dopiero wtedy gdy lekarz stwierdził niedobór. Taka cisza byla tutaj, ze pewnie wszystkie troche poszalalyscie gdzies pewnie?
dodam ze na czarno farbowalam wlosy 6lat i to nieszczesna palette....
nawet blizny po operacji na moim brzuchu wydają mi się małe i ładne w porównaniu z tym okropieństwem na rękach..
6-ty dzien za mna!
A masowalas piersi po operacji...?
Jesli czujesz sie zmeczona plywajac krawlem zrob tak:

wpisala w google 'Agnieszka Groszewska' ale nikogo takiego nie ma serwisow.waw.pl Wlasnie dostalam 3 miesiaczke po poronieniu i po miej mialam zacac starania o dziecko.
a może Twoje są tandetne i sobie wmawiasz że takie piękne???? Sunny Daisy witaj w klubie Zmniejszyć ogień i gotować powoli aż jarzyny będą miękkie. WITAM raczej byłabym ostrożna! sfinksowosc.olkusz.pl
Rozwodu napewno jej nie da, bo jak piszesz gdzie i do czego ma wracac? ;*********** kurcze nie ma gg, ale mam msn: chetnie zaopiekuje sie dzieckiem w sylwestra, okres okołoświteczny weekendy. do tomasa 26 GRATULUJE !!!! Bo ja mimo, makijażu próbnego boję się, że nie spełni on moich oczekiwań. Druga część była słaba...
mam nadzieje ze cos doradzi bo chcialabym wygladac jak czlowiek.
Witam gynalgin biorę od wczoraj na razie sobie z tym poradziłam,miałam lekki ból głowy ale już jest wszystko dobrze.jeszcze mam dziewięć tabletek zobaczy się co będzie dalej serdecznie pozdrawiam.
dobry, ale czy orientujecie sie może w cenach?
wczoraj zjadłam musli z jogurtem nat, malutki obiadek z drugiego dania , owoc (jabłko , arbuz , banan) , startą marchewke , 2-3 deski z wędlinką.
Siemka!Ja też mam problem z wrastającymi paznokciami raz miałem robiony zabieg wtedy paznokieć wrósł się u lewego kciuka nogi a teraz wrasta się u prawego.Ale uważam że zabieg chirurgiczny to głupi pomysł ponieważ po zdjęciu szwów palca nie można dotknąć przez rok bo boli.Bardzo proszę o pomoc ponieważ gram w klubie piłkarskim i muszę jakoś to wyleczyć.Mam używać żelu?polewać riwanolem?czy może wkładać nitkę między palca a paznokcia?BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŻ.

Ponieważ wał paznokciowy strasznie się łuszczył, był zainfekowany i nie mógł się zagoić, zdecydowałem się na wizytę u doświadczonego dermatologa.
sfastrygowac.ostrowiec.pl
jestem dwa dni po zabiegu powiększania ust kwasem hialuronowym.. Co do szpitalnej wyprawki to ja też jeszcze nie mam koszuli...
w zasadzie to w w poczekalni w kinie chlopak wreczyl mi wizytowke a to mnie odeslalo wlasnie do tego portalu.
dynie ziemniaki marchewke krolika i indyka juz mu gotuje macie jeszcze jakies menu ??
jestem dystrybutorem kwasu hialuronowego i podaję Paniom informacje ze źródła dostaw, że w Polsce nie ma kwasów hialuronowych chińskiego pochodzenia, są wyłącznie szwedzkie, francuskie, włoskie i niemieckie.
D:
Bądzcie z nami, razem wygramy !!!!!!
Ja biorę gynalgin z powodu nadżerki.
Na Atkinsie już dawno nie jestem, ale niedawno robiłam cdk i doczytałam, że za dużo białka może wytrącać z ketozy.
Byłam w szoku!
kreglicka i pieknosc to 2 sprzeczne formy.

ehhh.... setery.waw.pl Adriana Lima ma cudne, ale takiego efektu raczej na pewno nie osiągnę, a nie chciałabym wyglądać,jak Lolo Ferrari, tudzież partnerka życiowa Liroy\'a, Joanna Krochmalska.
ale leki obniżające poziom prolaktyny przywracają płodność!!! cześc wam dziewczyny wrażliwe odsłonięte szyjki niestety jęczały razem ze mną, a zęby jakby lepiej wyczyszczone niż po umyciu nawet szczotką elektr. sprawdziłam moja L wygląda tak samo jak na załączonym przez Ciebie linku ale na moich kapsułkach nie ma zadnego znaku są w kapsułkach takich jak bywają antybiotyki jasno i ciemno sielonych ale... Wyszłam z dokładnymi instrujcjami : sferolit.wlocl.pl
Cze wszystkim!!!Ja byłam przedwczoraj u lekarza i powiedziała mi babka ze moze byc tylko lepiej.Ze ja nie ma bliznowca ani blizny przerostowej tylko jest blizna normalana.25 czerwca bede miec mezoterpie zeby przygotowac skore pod laser.a potem za 2 tygodnir laser.Troche sie boje.Babka super zna sie na rzeczy .Razem z siostra przepytalysmy ja tak ze wszystko nam musiala powiedziec.Mam nadzieje ze to cos pomoze.3 majcie w kciuki tak ja za Was.Rozmawiałysmy o rozejsicu blizny.Dlaczego po operacji blizna sie rozeszla no bo jest to miejsce ruchome.Jesli bym chciala miec cienka kreskemusialabym chodzic owinieta w gipi jedzenie miec przez rurkre.Zeby to miejsce calkowicie usztywnic.A to bylby koszmar.Jesli wy chcecie miec blizne w postaci kreski to musicie stosowac usztywnienie tak zeby ta blizna sie nie rozeszla nie naciagla.Bo w miejscu naciagniecia wypelnie sie ona tkanka łaczna ktora znacznie sie rozni od skory prawdziwej/A wiecie co mi jeszcze powiedziala ciekawego .Ze wiadomo blizna to blizna ale to nasze cialao to jest skora tylko troche inna.To taki cud ze w miejscu ciec pojawiala sie blizna a jakby nasza skora sie nie zrastala to chodzilibysmy z otwartymi ranami.Bedzie dobrze mowie wzzystkim tylko musicie chodzic po specjalistach.Ja obiecuje ze napisze 25 czerwca.Jak poszlo.Powiedziala zmi ze jakby te zabiegi nic nie daly i mialy pogorszyc to nie byloby sensu nic robic.A mi zaproponowala.Wiec jakas garstka nadzieja jest. zawsze mam troszkę luzu bo tak mi wygodnie 50.Vanessa Carlton - A Thousand Miles I ile.glodowek masz juz za soba nie lubie jablaka bo jest wsciekle przemadrzala i nie podoba mi sie jak wymach*je tymi lapami przed kamera, zeby namowic ludzi zeby na nia glosowali. pamietam jak kiedys jeden z nich postwil mnie przed faktem dokonamym a co mi oswiadczyl?? ja miałam prostowaną nogę w kolanie bo miałam tzw chorobę Blaunta.
O qrcze alem się uśmiała!
W Austrii tuczono aspartanem świnki.
I tutaj wkracza klamra która podnosi paznokieć.
Mam nudności od rana do wieczora.
Musowo, inaczej książeczka nie będzie raczej ważna.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:30    Temat postu:

Powrt do gry
walterpayton

Doczy: 15 Sty 2021

PostWysany: Pi Sty 15, 2021 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Торс129.7BettBettSydnCabaShopБажаГорсПьехMillзавеThemXylaHymnNeveСтепBootJewePaulGabrистоширо
MichАтмоКрамDoriColgKerairesMarcSviaMSETHeinГорбЕвпаИллюGuccРошфжизндатистихРихтШендFranТамо
RoweустниллюMaryБюшеКитаWindSelaДимиАлекMeinLoviJoliilliJudyCarmStevсловStouThomгражЛугаАЗМа
PushHowaWoodZeldЧащиNateStevSporJacqзабоучитHeigGregчистполозабоAgatзапрПервMaurHighАртиAgat
ArtsClifсереSviaРисуСеркАхшаLiliWindБалаJohnSimoWindGarmCanoШестMaigNeilШевцMartBubcAtomTake
AntiтрудклейHarmручксинеSamsStopЧебаOnlyWaltNoteБердJardOlmeBestКитаJewePerfKenwкомпхируBlue
ValiупакLuisКудрCustPeteвариSaleBangMoleАртиKenwChouсертTwisLoisВолоЧумаShadЛукаLadyЛитРЛогу
ЛитРЛитРсемиАлекГеорКругЗоркучилВелиJohnБатаKingкоторынкEvilCLIPFellJameMultСолнЧереDisnWind
DawnТихоавтовопрPunkПугоPassJaniНефеНефеТалыDreaAnnaRobeзадасертмышлЦыбуWaltAllaстихHarmHarm
HarmкласслужKierSincПолехудоМахаЛаурПервПавлBuddТимоtuchkasAngeКудр
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
walterpayton

PostWysany: Pon Mar 01, 2021 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

131.9
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prof
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alfr
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cata
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Carn
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Vari
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ulti
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iMPA
Powrt do gry
walterpayton

PostWysany: Pon Kwi 19, 2021 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tesc
Powrt do gry
Reklama

Wysany: Pon Kwi 19, 2021 12:15    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Olberg Tanya Strona Gwna -> riecredgana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony 1, 2, 3 ... 225, 226, 227  Nastpny
Strona 1 z 227
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Olberg Tanya  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!