jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1145 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 00:24 Temat postu: iraf masz 100% racji |
|
|
Pytasz jak nie ludzie to co stoi na przeszkodzie, właśnie ta świadomość i nadmiar emocji, np. anonse erotyczne mam powiedziane ze wszystko da sie zrobic i wcale nie musi byc maski na twarzy a trwalosc i tak bedzie zachowana. мы громко :
Pozdrawiam, dziewczyny?
Nigdy nie byłam u chirurga.
teraz już wiem, że nie warto z nimi walczyć trzeba polubić
Koleżanka mi mówiła, że w good time day spa mają fajne pakiety jeśli chodzi o zabiegi na cellulit i szybko widać efekty, a to jest moim zdaniem najważniejsze.
a moim zdaniem roz jest modny...
zabralas mi nick
Jak Tobie przebiegaja kolejne dni ?
Pozdrawiam
Jest tylko jeden feler, norprolac sporo kosztuje.
Z przyjemnoscia wieczorem wskakuje na orbitreka i ogladam przy tym TV Dzieki tej maszynie poprawicie sobie nie tylko sylwetke i kondycje ale przede wszystkim nastrój Endomorfiny poszaleja a Wy poczujecie sie po protsu lepiej i szczesliwiej
Jednak bojÄ™ siÄ™ że je sama zerwe. portal społecznościowy czyli jest o poÅ‚owÄ™ węższa..
Uczucie kÅ‚ucia, jak od komara to trafne okreÅ›lenie. do Lilka 23 : Ale takie przyklady ciebie nie interesuja, bo masz swoja teorie. mam nadzieje ze niedlugo przejda Ci te dolegliwosci zoladkowe i bedziesz mogla w pelni cieszyc sie z lokatorka. MyÅ›laÅ‚am, ze to zmiany jakaÅ› torbiel albo zmiany rakowe, poleciaÅ‚am na USG, bo ten guzek bolaÅ‚. portal społecznościowy
NO DOBRA JAK NIE MOŻNA TO NIE MOŻNA może wytrzymam jakoś. Podoba mi sie, bo jest pełna, moja za to pusta w środku i tez nie wiem co o niej myslec a Ty co myslisz? Czy w trakcie tych 42 dni w ogóle przychodzi taki moment, kiedy organizm przestaje odbierać kolejne powtórzenia jako tortury? Pozdrawiam Pomimo sredniego rozmiaru ( 17 cm ) szybki numerek trwa ok. Dębowej u Agaty. DEPECHE MODE ENJOY THE SILENCE
Ja nie miałam w tamtej klinice takiego farta.....
dużo jak na tamte zamierzchłe czasy.
Spałam przy zapalonym świetle.
Co do mojego doswiadczenia i wiedzy, to w jednym temacie byly bardzo dobre, ale w drugim raczej slabe (!), ale im kilka ladnych razy powtarzalam, ze wlasnie o to mi chodzi,ze sie chce rozwijac w ich firmie i na pewno dam rade to nadrobic.
moje włosy?
acha i ile dni sie jest w szpitalu?
Ależ jasne, nie mam co robić więc zarywam kiecę i lecę!!!!!
Robisz codziennie?
TONAMI.
A mi sie te jego oczy wlasnie nie podobaja ale jest sympatyczny! |
|